Klebelsberg Művelődési Központ

A Klebelsberg Művelődési Központ a település fontos közművelődési és közösségteremtő színtere. A 2011-ben épült művelődési ház 200 fős nagyteremmel színházi előadások helyszíne.

A Klebelsberg Művelődési Központ a település fontos közművelődési és közösségteremtő színtere. A 2011-ben épült művelődési ház 200 fős nagyteremmel színházi előadások helyszíne. A nagyterem mellett, egy emeleti oktatóterem és egy földszinti, 15 fő befogadására alkalmas klubterem várja a közösségi események iránt érdeklődőket. Az aula időszaki kiállítások helyszíne, a galérián a Tápai Antal emlékkiállítás tekinthető meg.

Az épület fenntartója az önkormányzati tulajdonban lévő Kárpátia Kincsesház Kistelek Nonprofit Kft., mely az állandó városi nagyrendezvények mellett, pályázati forrásból számos ismeretterjesztő, szabadidős programot működtet minden korosztály számára. Az épület otthont ad a Kisteleken működő művelődő, önképző, hagyományőrző csoportoknak, szervezeteknek.

A Kisteleki Általános Iskolával egybeépült művelődési ház programjai között kiemelt szerepet töltenek be a gyermek- és ifjúsági korosztálynak szóló foglalkozások.

Az intézmény éves programtervét a hagyományőrzés, a művelődő közösségek támogatása, és a közösségi kezdeményezések figyelembevételével állítja össze. Lásd: Programok

Az épület reprezentatív környezetet kínál nagyrendezvények lebonyolításához, tanfolyamok, képzések megtartásához. Lásd: Terembérlés


http://www.kistelek.hu

kincseshaz@kistelek.hu

62/597-122, 62/597-123

6760 Kistelek, Petőfi u. 7-9.,